Despre noi

TIM este o companie romaneasca specializata in servicii integrate de securitate, acoperind activitatile din domeniul securitatii.

Prin parteneriatul cu noi veti reduce semnificativ riscul, iar gradul de succes al afacerii dumneavoastra va creste considerabil.

Viziune

Dorim sa fim recunoscuti ca lideri nationali in furnizarea si implementarea solutiilor de securitate personalizate, fara compromisuri de performanta.

MISUNE

  • Orientarea catre nevoile clientilor: corporatii, companii nationale sau internationale, firme locale;
  • Furnizarea solutiilor optime de securitate pentru afacerea dumneavoastra;
  • Evolutia permanenta, in trend cu cele mai avansate tehnici si tehnologii din domeniu.

Valori

Performanta – cea mai importanta valoare pentru compania noastra. Procesul de instruire si dezvoltare a personalului organizatiei este planificat si efectuat sistematic, in vederea atingerii gradului de performanta dorit.

Angajam si colaboram cu cei mai buni oameni si cele mai performante echipe din acest domeniu de activitate

Onestitatea – le oferim un parteneriat complet clientilor nostri, in care confidentialitatea si discretia sunt valori cardinale.

Integritatea – este coloana vertebrala a organizatiei noastre si reprezinta cheia relatiilor dezvoltate cu clientii nostri.

Fiecare client devine automat partenerul nostru, calitate care ii asigura sustinerea competenta si flexibila a intereselor sale de bussines, in cadrul unei relatii deschise si oneste.

Formular Contact